Notícies:Ajuntament de Alfara de la Baronia

Jornada Empreniment Blau – Impacte de les Energies Marines

28 jun 2019
2 de juliol a València (Les Naus)

Dimarts que ve 2 de juliol a València en Les Naus, aquesta programada en el CEEI València una doble activitat gratuïta en el marc de Projecte Europeu MAESTRALE, amb l'objectiu de donar a conéixer i potenciar l'emprenedoria en economia blava en la Comunitat Valenciana i l'impacte de les instal·lacions d'energia blava en l'ambient.

  • La primera jornada emprenedoria blava impacte de les energies marines, tindrà lloc per el matí.

Diversos experts en diferents àrees, debatran els aspectes essencials a tindre en compte en la posada en marxa de negocis basats en economia blava i el seu impacte en la societat. A més comptarà amb la presència del CDTI i de l'IVACE qui comptaran línies de finançament per a projectes innovadors, CDTI es reunirà individualment amb aquelles empreses que ho sol·liciten prèviament per a revisar propostes.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és analitzar l'impacte de l'energia blava en la societat.

L'energia blava (tant l'energia oceànica com l'eòlica marina) és clau per a enfrontar un dels majors desafiaments de la UE; una transició energètica a un sistema flexible i interconnectat basat en recursos renovables. De fet, baix condicions reguladores i econòmiques favorables, l'Energia Blava podria satisfer el 10% de la demanda d'energia de la Unió Europea (UE) per al 2050.

L'Energia Blava és un dels punts clau de la "Economia Blava", que abasta sectors tradicionals com la pesca, l'extracció de petroli i gas, el transport marítim i el turisme costaner, així com noves indústries de ràpid creixement com l'eòlica marina, o la biotecnologia blava. Tots ells mostren un gran potencial per a un major creixement econòmic, creació d'ocupació i innovació.

En aquest 3a BEL, es tractaran les conseqüències del desenvolupament de Blue Energy i les sinergies amb altres sectors, com a logística, turisme, pesca, usos recreatius o medi ambient. Podeu accedir al progrma a través d'aquest enllaç

 

  • A la vesprada, s'ha preparat un taller pràctic per a emprenedors i startups en Innovació de Models de Negoci amb Roberto Touza, que permetrà als assistents conéixer les eines i com aplicar-les per a innovar en els seus negocis. Taller Innovació en Model Negoci amb Roberto Touza, accedeix a l'enllaç per a més informació.